Nieuws

Gewijzigde leveringsvoorwaarden per 1 januari 2024

Vanwege gestegen kosten is aanpassing van onze leveringsvoorwaarden onvermijdelijk.

Lees Verder 4 maanden geleden

Nieuw: Scheepjes Arcadia sokkengaren

Geïnspireerd op indrukwekkende landschappen die overal ter wereld te vinden zijn, krijg je van Arcadia zin om je wandelschoenen aan te trekken en de frisse lucht in te gaan. Van ruige bergen in het noorden tot uitgestrekte savannen in het zuiden, Arcadia neemt je mee op een sokkenbrei-avontuur om nooit te vergeten!
Lees Verder 4 maanden geleden

Drukte en aangepaste openingstijden in december en januari

Voor de hele maand december geldt dat door drukte bij onze vervoerders het kan gebeuren dat de levering van uw orders later is dan u van ons gewend bent.

Tevens zijn er op specifieke dagen aanpassingen op onze dienstverlening.

Lees Verder 4 maanden geleden

Prijswijziging Schmetz per 5 december 2023

Per 5 december 2023 wijzigen de prijzen van Schmetz. De vernieuwde prijslijst is beschikbaar via www.debondtbv.nl/prijslijsten.

Lees Verder 5 maanden geleden

Scheepjes CKAL - Vier 10 jaar Crafting Along!

In 2024 is de allereerste Scheepjes CAL alweer 10 jaar geleden. Dit viert Scheepjes met maar liefst vier nieuwe projecten. Extra bijzonder is dat u al deze projecten kunt haken óf breien! U kunt dus gaan voor een Crochet-A-Long (CAL) of Knit-A-Long (KAL).
Lees Verder 5 maanden geleden

Nieuw: Catona Chroma

Scheepjes Catona Chroma is een gloednieuwe, meerkleurige variatie op het populaire 100% Gemerceriseerd Katoenen garen, Scheepjes Catona.
Lees Verder 5 maanden geleden

Nieuw: Milward

Bij De Bondt zijn we verheugd om dit duurzame merk aan te bieden in Nederland.

Lees Verder 6 maanden geleden

Prijswijziging Opal per 1 november 2023

Op 1 november 2023 worden de prijzen van Opal gewijzigd. De Consumentenadviesprijzen blijven ongewijzigd. Een geupdate prijslijst met alle productseries is te downloaden via www.debondtbv.nl/prijslijsten.

Lees Verder 6 maanden geleden

Overgang naar PostNL vanaf 25 oktober voor Nederlandse bezorgadressen

Graag brengen we je op de hoogte van een stap die we nemen om onze service verder te verbeteren.

Lees Verder 6 maanden geleden

KnitPro wordt omgepakt naar individuele verkoopeenheden

We veranderen voortdurend om optimaal in te spelen op de dynamische markt. Hierbij nemen we de tijd om kritisch te kijken naar geschikte verkoopmogelijkheden en passen we deze indien nodig aan. Om te blijven voldoen aan de vraag uit de markt en om onze waardevolle retailers extra flexibiliteit te bieden worden de artikelen van KnitPro omgepakt naar individuele eenheden. We nemen hierbij alle voorzorgsmaatregelen om de impact op jullie zo minimaal mogelijk te houden. Gezien onze ruime voorraden van KnitPro is dit een behoorlijke klus. We spannen ons tot het uiterste in om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We willen jullie bedanken voor jullie begrip tijdens deze overgang.

Lees Verder 6 maanden geleden
Verkrijgbare merken