Nieuws

Swipe to the left

Demonstratievideo: Opry kralenmolen

Het rijgen van rocailles en kleine kralen is veel eenvoudiger en sneller met deze houten kralenmolen. Met de kralenmolen worden parelkettingen, armbanden, hangers of parel-franjes in een oogwenk gecreëerd.

Benieuwd hoe het werkt? We demonstreren het hier in een filmpje!

Read More 2 months ago

YARN The After Party 52: Eastern Sunset Shawl

Waan je in het oosten met deze prachtige Eastern Sunset Shawl!
Read More 3 months ago

Haakpatroon: Sam het Kuiken

Heeft u de vrolijke kuikentjes op onze stand tijdens H + H Cologne gezien? Goed nieuws! Tessa van Riet-Ernst van Woolytoons Crochet heeft nu het haakpatroon van Sam het Kuikentje gepubliceerd!
Read More 3 months ago

Twisted Socks gebreid van Scheepjes Metropolis

Vandaag presenteert Scheepjes: YARN The After Party no. 53! De getalenteerde Jane Burns heeft Twisted Socks ontworpen: kleurrijke, vrolijke sokken die nog lekker zitten ook!
Read More 3 months ago

Scheepjes Metropolis

Het nieuwste garen van Scheepjes!
Read More 3 months ago

Addi Sockenwunder

Addi's sokkenwonder: een rondbreinaald die zijn naam eer aan doet!
Read More 3 months ago

Sokkennieuws

Wat is er nou leuker dan sokken dragen die je zelf gemaakt hebt? Wie denkt dat het breien van sokken niet van deze tijd is, heeft het mis. Onlangs hebben we nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie Scheepjes Noorse Wol en Botter IJsselmuiden Oslo. Wist u dat wij deze garens tegenwoordig niet meer per 10, maar per 5 stuks verkopen?
Read More 3 months ago

YARN The After Party 51: The Book Lover's Wrap

Hul jezelf in weelde met deze prachtige gebreide Book Lover's Wrap!
Read More 4 months ago

Onze webshop is verbeterd!

We hebben nieuwe functionaliteiten aan onze website toegevoegd! Wist u dat het nu gemakkelijker is om artikelen aan uw winkelmandje toe te voegen en dat wij u op de hoogte kunnen houden van artikelen die niet voorradig zijn?
Read More 4 months ago

Veelgestelde vragen over Scheepjes Whirligig(ette)

Onlangs presenteerde Scheepjes het nieuwe garen Whirligig! Een garen dat is ontwikkeld naar aanleiding van de volgende vraag van consumenten. Na de lancering van de nieuwe garens zijn er veel vragen gesteld. Vandaar een overzicht om zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden.
Read More 4 months ago
Onze merken