8 nieuwe kleuren Our Tribe

Scheepjes Our Tribe is vanaf vandaag verkrijgbaar in 8 prachtige nieuwe kleuren. Elke kleur is een mooie aanvulling op het bestaande kleurenpalet.

Er zijn twee nieuwkomers bij de Scheepjes Our Tribe bloggers: Christina van A Spoonful of Yarn en Matt van A Boy & Bunting. Christina heeft haar garen gekozen uit een rijke mix van groentinten en Matt heeft gekozen voor zijn favoriete kleuren.

De fijne mix van 70% Merino Superwash en 30% Polyamide is perfect voor het maken van kledingstukken, sokken, shawls en lichtgewicht interieuraccessoires. 

Over Our Tribe

Door creativiteit met elkaar verbonden. Samengebracht door inspiratie en de liefde voor het ontwerpen; dat is de kracht van de Scheepjes-blogger groep. Een gevoel van saamhorigheid zorgt ervoor dat de leden van de groep elkaar steunen, versterken en inspireren tijdens het bewandelen van hun creatieve pad.
 

In nauwe samenwerking met de Scheepjes Bloggers is geprobeerd bovenstaande gestalte te geven.  Het resultaat is Scheepjes Our Tribe, waarin elke kleur garen is vernoemd naar de blogger die het ontworpen heeft.

#GoldenTicket

Naast deze 8 nieuwe kleuren, gaan we in de toekomst nog meer nieuwe kleuren toevoegen aan de Our Tribe-collectie! Deze kleuren worden samengesteld door de winnaars van de Golden Tickets die verstopt zijn in de officiële Scheepjes UBUNTU CAL kits. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Bestel nu
Scheepjes Our Tribe is verkrijgbaar als een assortiment (8 kleuren x 5 bollen). Bestel dit assortiment nu! Vanaf 16 oktober as. is het mogelijk om de nieuwe collectie per kleur te bestellen.

Scheepjes Our Tribe

Adviesprijs: € 8,95 / GBP 7,99 / USD 10,99
70% Merino Superwash
30% Polyamide
Bal maten: 100g / 420m
Pendikte: 2.5 - 3.0 mm
Stekenverhouding: 10x10cm = 40 st x 28 nld
Verkrijgbaar in 11 uni kleuren en 21 multikleuren

8 nieuwe kleuren Our Tribe
6 jaar geleden
Verkrijgbare merken