Beestachtig leuke truitjes

Marijke de Jong heeft een nieuw boek uitgebracht: Vrolijke Babytruitjes. Dit handige boek bevat de basisbeginselen van breien, zodat ook de beginnende breister in een handomdraai de leukste truitjes in elkaar kan zetten. Naast het basispatroon bevat het boek ook verschillende variaties erop, zodat er oneindig veel mogelijkheden zijn voor het maken van een uniek truitje.


Patronen voor ieder breiniveau

Het boek begint met duidelijke uitleg en illustraties over de basis van breien. Hier worden onder andere het opzetten van steken, het meerderen, mazen en de verschillende breisteken uitgelegd. Er is één basispatroon die voor elke maat uitgebreid wordt uitgelegd. Vervolgens is er keuze uit 15 maaspatronen van verschillende dieren: van een slak tot een eend en van een octopus tot een konijn.

Elk maaspatroon wordt helder met illustraties weergegeven. Door de uitleg van de basisbeginselen maar ook door de variaties die de moeilijkheidsgraad verhogen, zijn de patronen zowel geschikt voor de beginnende als de ervaren breister. Het boek staat bovendien boordevol tips, waardoor je ook je eigen stijl kunt kiezen.


Voor iedere baby een truitje

Alle truitjes worden gemaakt van het katoenen garen Scheepjes Catona. Het voordeel van katoenen garen is dat het goed te wassen is, wat bij baby’s geen overbodige luxe is! Kies je eigen basis, maaspatroon en kleuren van het garen. Op deze manier maak je altijd een uniek, origineel en persoonlijk babytruitje waarin elke baby schittert. Ook ideaal als kraamcadeautje!


De patronen zijn voor maat 74, 80 en 86.


Adviesverkoopprijs: € 14,99

Beestachtig leuke truitjes
6 jaar geleden
Verkrijgbare merken