Cohana Christmas Edition 2018

Nu de donkere dagen voor Kerst beginnen te komen, heeft Cohana nieuwe Christmas Limited Edition producten uitgebracht! Dit zijn speciale edities van bestaande producten.

Om u het zoeken te besparen, vindt u hieronder een overzicht van de Limited Edition kerstproducten die wij vanaf vandaag verkopen.


Cohana Shozaburo handschaar met vlechtwerk (45-087)

Deze Shozaburo handschaar is met toewijding gemaakt door ambachtslieden die geen concessies doen aan kwaliteit. De handvatten van deze soepel lopende schaar zijn afgewerkt met modern vlechtwerk. De prachtig geverfde zijden draden zijn zacht voor de handen en zorgen voor een unieke textuur. Een genot om mee te knippen!


Cohana Nambu Papiergewicht (45-088)

Deze papiergewichten in de vorm van een knoop zijn gemaakt van Nambu-ijzerwaren. Het heeft de kenmerkende subtiele ruwheid van het gietoppervlak. Vanaf nu ook verkrijgbaar in Kersteditie, geleverd in een stijlvol doosje.


Cohana Seki Mini scharen (45-089)

Deze handige mini-schaar heeft ondanks het kleine en schattige formaat een groot snijvermogen! Door de schaar vast te houden met de vingers en lichtjes te knijpen, knipt de schaar met gemak allerlei materialen door! De kleine handgemaakte zijden kwasten geven de schaar net dat beetje extra. Ter bescherming wordt een lederen etuitje meegeleverd. Het geheel komt in een stijlvolle geschenkverpakking.


Cohana Shigaraki Magnetische knoop (45-090)

Deze magneet in de vorm van een knoop van aardewerk onderscheidt zich door zijn charme. De eenvoudige maar robuuste magneet is met veel zorg gemaakt door bekwame ambachtslieden. In de knoop zitten magneten, zodat u hierop accessoires als naalden of paperclips kunt plaatsen zonder dat ze wegglijden. Deze knoop kan ook als decoratieve magneet gebruikt worden op bijvoorbeeld de koelkast of een magneetbord.


Cohana Houten wikkelkaartje goud en zilver (45-091 en 45-092)

Cohana presenteert de Kerstedities van het houten wikkelkaartje. Deze Limited Edition bevat gouden en zilveren draden gewikkeld om de handgemaakte houten kaartjes. Naast het naaien op knopen, kan deze draad voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Verkrijgbaar in goud en zilver.


Cohana Christmas Edition 2018
6 jaar geleden
Verkrijgbare merken