Furnace Cowl by Amanda Beaumont

Swipe to the left
Furnace Cowl by Amanda Beaumont

De  Furnace Cowl van Amanda Beaumont oogt stijlvol en toch stoer en is dankzij het gekozen garen lekker warm en zacht. De in dit patroon gebruikte steek, de Gedraaide Boordsteek, geeft de col een elegante uitstraling en het fijne Scheepjes Merino Soft zorgt voor een zachte look & feel.

Deze stoere col is gebreid van 2 bollen Scheepjes Merino Soft, het voorbeeld is gemaakt van de kleuren 604 Lowry en 612 Vermeer. Het patroon is geschikt voor avontuurlijke beginners. 


Varieër in maat en kleur!

Het patroon voor deze col laat zich eenvoudig aanpassen naar een grotere of kleinere maat. Door te variëren met kleuren is het patroon geschikt om te breien voor het hele gezin!

Rondbreinaalden

Voor het breien van deze col wordt een rondbreinaald van 60 cm met 4mm naalden geadviseerd. In de foto zie je een houten variant van KnitPro.Klik hier voor alle rondbreinaalden in onze webshop.

De After Party booklets zijn leuk om te verkopen, maar zeker net zo leuk om cadeau te geven aan uw klant - natuurlijk bij aankoop van Scheepjes garens.

Adviesverkoopprijs € 1,-.

Alle afbeeldingen van deze en voorgaande After Party's zijn te downloaden via onderstaande link.

Over de designer

Amanda Beaumont is een Australische ontwerpster én een grote fan van Scheepjes. Eerder publiceerde Scheepjes haar ontwerp de Essence Shawl, gemaakt van Scheepjes Whirl. Je komt alles over haar te weten via haar blog The Calm Nook Crafts.

7 months ago
Onze merken