Klein Maar Fijn 21 Winter Wonderland

Breng uw klanten in de feestelijke sferen van de decembermaand met Scheepjes Klein Maar Fijn. In deze extra dikke editie genaamd Winter Wonderland staat de vreugdevolle decembermaand centraal. Met zes patronen om te haken, breien, punchen en knutselen is er voor ieder wat wils. 

Van een wandhanger gemaakt met de corner 2 corner haaktechniek tot schattige gebreide roodborstjes en van een decoratieve krans met pompons tot een vrolijke mokwarmer. In deze editie van Klein Maar Fijn komt een veelzijdigheid aan technieken samen in leuke kleine weekend projecten! 

De Klein Maar Fijn Booklets zijn in het Nederlands en Engels verkrijgbaar, geleverd per 20 boekjes.

Een lijst met benodigdheden en alle afbeeldingen van deze editie van Klein Maar Fijn zijn te downloaden via onze downloadpagina. Bekijk alstublieft voor gebruik de details over de auteursrechten.

Over Klein Maar Fijn

Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things in het Engels) publiceren we maandelijks een drietal patronen in verschillende handwerktechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle crafters. Want wie wordt er nou niet blij van een kleurrijk weekendproject voor tussendoor?

Wist u dat elk patroon in Klein Maar Fijn een handig boodschappenlijstje bevat? Ideaal om te kijken welke artikelen u kunt bestellen zodat uw klant in één keer alle benodigdheden bij u kan kopen. Het boodschappenlijstje bevat ook artikelnummers, zodat het bestellen extra gemakkelijk wordt.

Klein Maar Fijn 21 Winter Wonderland
2 jaar geleden
Verkrijgbare merken