Playtime Dress door Jane Burns

Swipe to the left
Playtime Dress door Jane Burns

Een mooi, comfortabel jurkje met veel bewegingsruimte, perfect voor avontuurlijke kids! Het jurkje is gebreid van Scheepjes Merino Soft en het patroon beschrijft 5 kledingmaten. Dit maakt het patroon geschikt om te breien voor kinderen van 0 tot 3 jaar oud. 

Voor dit ontwerp gebruik je, afhankelijk van de maat, 6 tot 11 bollen Scheepjes Merino Soft in 3 kleuren. De jurk wordt gebreid met naalden van 3.25 mm. Het voorbeeld is gemaakt met Scheepjes Merino Soft 605 Hogarth, 602 Raphaël en 628 Botticelli.

Bottoni Italiani

It's all in the details! Op dit leuke jurkje zijn 6 Bottoni Italiani in de maat 17,5 mm bevestigd. Deze elegante knopen van Italiaanse makelij zijn verkrijgbaar in 6 maten, van 20" (12,5mm) tot 40" (25 mm) in een zeer uitgebreid kleurenpalet van welgeteld 42 kleuren! De knoop is kleurecht en wasbaar tot 60 graden Celcius. Maat 40 - mantelmaat - is verkrijgbaar in zwart, marine en donkerbruin.

De After Party booklets zijn leuk om te verkopen, maar zeker net zo leuk om cadeau te geven aan uw klant - natuurlijk bij aankoop van Scheepjes garens. Adviesverkoopprijs € 1,-.

Alle afbeeldingen van deze en voorgaande After Party's zijn te downloaden via onderstaande link.


Jane Burns ontwerpt graag projecten met mooie garens en vindt dat handwerken een ontspannende activiteit moet zijn. Daarom maakt ze het liefst alleen maar mooie, draagbare projecten die geen ingewikkelde uitleg behoeven. Ze ontwierp voor vele tijdschriften zoals The Knitter, Let's Knit en Knit Now. Eerder ontwierp ze 2 designs voor YARN The After Party, de Dino Hunter Sweater en de Sunshine Dress.

7 months ago
Onze merken