Sassenach KAL update

Afgelopen woensdag is het nieuwe Scheepjes project, de Scheepjes Sassenach KAL 2022 gelanceerd. Dit project heeft onze verwachtingen van een eerste meebreiproject ruimschoots overtroffen: binnen no-time waren alle pakketten uitverkocht. We zijn dankbaar voor de snelle verkoop, maar realiseren ons dat niet elke retailer een kit heeft kunnen bemachtigen. We vinden het heel erg dat we jullie juist in deze bijzonder moeilijke tijden, die het ons ook lastig maken om voldoende voorraad te genereren, teleurgesteld hebben en daarvoor bieden we onze excuses aan. We laten het daar niet bij en zetten alle zeilen bij om u de kans te geven deel te nemen aan dit project. We zullen in de komende dagen met alle beschikbare garens aanvullende kits maken en deze op korte termijn beschikbaar stellen.  We hopen op waardering voor onze poging, ook al realiseren we ons dat we wellicht niet iedereen kunnen voorzien.
 
Dit gaan we doen:
Op dinsdag 18 januari 2022 om 15:00 uur CET is er een extra batch met in totaal 850 KAL kits te koop in de volgende verdeling:
  • Cirsium 360 kits
  • Rosa 140 kits
  • Erica 350 kits
In de komende weken zullen we alternatieve kleurenpaletten delen in de Officiële Facebook Groepen, om zo deelnemers te enthousiasmeren om deel te nemen in Team Free Spirit. We hopen hiermee de pijn iets te verzachten. In de tussentijd staan onze collega’s van Team Service voor u klaar.
2 jaar geleden
Verkrijgbare merken