Springtime Hooded Cowl - breipatroon

Swipe to the left
Springtime Hooded Cowl - breipatroon

Deze veelzijdige colsjaal met ajourmotief is een echte aanvulling van je garderobe. Hij is zo ontworpen dat hij wijd genoeg is om hem over je schouders te dragen en als capuchon over je hoofd te slaan. De col is geschikt voor frisse zomeravonden en koude winterse dagen. 

Het ontwerp is speciaal ontworpen voor beginnende breiers en breisters, maar is geschikt voor elk niveau. Het patroon is een 'one size fits all' voor volwassenen en geeft tips hoe je het patroon kunt aanpassen voor kinderen.

De Springtime Hooded Cowl wordt gebreid met 3,75 mm 80 cm rondbreinaalden. Het voorbeeld is gemaakt met Scheepjes Linen Soft 616.


KnitPro Zing

De Springtime Hooded Cowl wordt gebreid met 3,75 mm 80 cm rondbreinaalden. De rondbreinaalden van KnitPro Zing liggen goed in de hand, zijn voorzien van vrolijke kleuren en zijn bovendien ook aangenaam geprijsd. De perfecte breinaald, voor beginners en gevorderden.

De After Party booklets zijn leuk om te verkopen, maar zeker net zo leuk om cadeau te geven aan uw klant - natuurlijk bij aankoop van Scheepjes garens. Adviesverkoopprijs € 1,-.

Alle afbeeldingen van deze en voorgaande After Party's zijn te downloaden via onderstaande link.

6 months ago
Onze merken