YARN The After Party 52: Eastern Sunset Shawl

Waan je in het oosten met deze prachtige Eastern Sunset Shawl! Deze grote shawl meet 200 x 50 cm en bestaat uit 3 delen waarbij verschillende technieken gebruikt worden. Het eerste deel wordt in ribbelsteek gebreid, deel 2 is mozaïek breien en deel 3 bevat een ajourmotief. De technieken worden aan de hand van beschrijvingen en schema's duidelijk uitgelegd.

Voor dit patroon is 1 garencake Scheepjes Whirligig nodig, met aanvullend in een bijpassende kleur 1 bol Scheepjes Whirligigette. Margje gebruikte voor haar shawl de kleuren Whirligig 209 Plum to Red en Whirligigette 251 Plum. De Eastern Sunset Shawl wordt gebreid met naalddikte 3.50mm rechte naalden of een 80cm lange 3.50mm rondbreinaald.


Over de ontwerpster
Margje Enting is een Nederlandse ontwerpster van breipatronen en Tunische haakpatronen. Ze publiceerde al vele patronen en zelfs ook twee boeken met Tunische haakpatronen. Breien blijft haar grote liefde, vooral Fair Isle en dubbelbreien. Haar passie voor handwerken deelt ze tijdens de workshops die ze geeft.

YARN The After Party 52: Eastern Sunset Shawl
5 jaar geleden
Verkrijgbare merken