Ruilen en retourneren

Uw order wordt met zorg samengesteld. Klopt er iets niet aan uw order? Stuur een e-mail naar service@debondtbv.nl met hierin uw firmanaam en vestigingsplaats, klantnummer, het betreffende factuurnummer en uw telefoonnummer. Graag ontvangen wij een duidelijke omschrijving inclusief artikelnummer, in sommige gevallen kan het handig zijn dat u foto's van het artikel meestuurt.

Wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op om het op te lossen.Veritas garantie

Als er - tegen verwachtingen in - gebreken aan het licht komen bij een Veritas machine, neem dan vóórdat u contact opneemt met de klantenservice van De Bondt contact op met de klantenservice van Veritas.

Neem contact op met de klantenservice van Veritas via: https://www.teknihall.be/nl/service/veritasToyota garantie

Als er - tegen verwachtingen in - gebreken aan het licht komen bij een Toyota machine, neem dan vóórdat u contact opneemt met de klantenservice van De Bondt contact op met de klantenservice van Toyota via Teknihall Benelux. Teknihall Benelux is gratis te bereiken op tel.nr. +800 777 00 333 en per e-mail op toyota@teknihall.be. De contactpersoon bij Teknihall is Dieter van den Brande. In geval van garantie neemt Teknihall de verzendkosten voor haar rekening.

Verkrijgbare merken