Welkom in onze familie

 

 

Hier draait alles om creativiteit, inspiratie en het ondersteunen van de crafting community via ons betrokken retailernetwerk. We zijn een groothandel die gedreven wordt door waarden en onze strategie om op een duurzame manier retailers te voorzien. Graag delen we met jou wat deze voor ons betekenen en waarom ze zo belangrijk zijn.

 

De crafting community te voorzien en te inspireren.

Dat is onze missie. Hier komen we elke dag weer ons bed voor uit.

 

Jouw vooruitstrevende, betrouwbare en duurzame partner.

Dit is de belofte die we jou doen! Wij beloven jouw vooruitstrevende, betrouwbare en duurzame partner in creatieve benodigdheden te zijn. Dit maken we waar door buiten de gebaande paden te denken. Onderweg maken we duurzamere keuzes in alles wat we doen en zijn we transparant over wat goed gaat en wat beter kan. Zo zijn we een betrouwbare partner.

 

Bij familiebedrijf De Bondt zijn onze waarden de basis van onze organisatie. We streven naar betrouwbaarheid, professionaliteit, servicegerichtheid, vooruitstrevendheid en sympathie in alles wat we doen. Bij De Bondt zijn onze waarden niet slechts woorden op papier. Het zit in ons breiwerk, geweven in elk artikel dat we leveren. Onze kernwaarden zijn het kompas waarop we varen en hoe we met onze partners samenwerken.

 

 

Servicegericht

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Heb je specifieke wensen of zit je in de knoop met je bestelling? Onze klantenservice staat altijd klaar om met je mee te denken. Of je nu een webshop hebt, een fysieke winkel of beide of een winkelketen, we begrijpen de waarde van een persoonlijke benadering en hoe deze je dichter bij jouw klanten brengt.

 

Professioneel

Als je zaken doet met De Bondt, kun je rekenen op een professionele aanpak. Dat betekent dat we met een gedegen kennis van zaken de crafting community willen inspireren en voorzien van kwalitatieve producten. Onze 50 jaar expertise in vermarkting en distributie van fournituren, garens en wol maakt ons tot een betrouwbare partner voor winkelketens en retailers. Zo helpen we jou met een assortiment dat naadloos aansluit bij de wensen van je klanten. Samen staan we sterk in het verwezenlijken van onze missie.

 

Vooruitstrevend

De Bondt is altijd op zoek naar manieren om zichzelf en de markt te vernieuwen. Daarom hebben we ook unieke merken zoals Scheepjes in ons assortiment. We houden de trends in de gaten en zorgen dat jij altijd iets nieuws kunt bieden aan je klanten. Vooruitstrevendheid is voor ons een manier om continu te inspireren en te versterken.

 

Betrouwbaar

Als familiebedrijf in fournituren, garens en wol kennen we het belang van snelle en zorgvuldige levering en daar zetten we vol op in. Als betrouwbare partner zijn we open en eerlijk over wat je van ons mag verwachten, ook als verwachtingen niet worden waargemaakt. Met creativiteit zorgen we waar mogelijk voor oplossingen op maat. We geloven in openheid en transparantie, want alleen zo kunnen we samen met jou groeien.

 

Sympathiek

Bij De Bondt geloven we in een persoonlijke en sympathieke aanpak. We willen dat je je welkom voelt, of je nu een winkelketen hebt of een kleine lokale winkel. We zijn er voor je, om samen iets moois te maken van jouw crafting business.

Met deze kernwaarden willen we het verschil maken en de crafting community samen met jou naar een hoger niveau tillen.

 

 

 

 

De toekomst is al begonnen

Wij geloven in de toekomst. Daarom maken we vooruitstrevende keuzes en denken hierbij om duurzaamheid. We maken betere keuzes voor de generatie van morgen, investeerden in een toekomstbestendig orderpicksysteem om schaalbaar te kunnen werken en zijn dagelijks bezig met de verdere professionalisering van ons bedrijf voor een duurzaam voortbestaan.

 

Al 50 jaar werken voor de crafting community

We bestaan sinds 1972. Het begon bij Harmen en Marjan De Bondt die tijdens hun studietijd aan de Rijksuniversiteit Groningen startten met hun bedrijf in Noord Nederland. Al gauw werd het huis als magazijn te klein en veranderde het speelveld van nationaal naar internationaal terrein. Ook werd het grote garenmerk Scheepjes overgenomen. Inmiddels staat zoon Job de Bondt aan het roer van De Bondt en exporteren we jaarlijks aan 80 landen wereldwijd.

 

Verkrijgbare merken