Extra info

Gewijzigde openingstijden Vrijdag 3 september

Op vrijdag 3 september 2021 zijn we vanaf 16:00 uur gesloten. Orders die voor 14:00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag verstuurd. Maandag 6 september staan wij weer vanaf 08:00 uur voor u klaar!

 

12 maart 2021

Door drukte bij vervoerder DPD is er momenteel sprake van 1 extra dag doorlooptijd, waardoor uw pakket één dag langer dan gebruikelijk onderweg is.

 

Lockdown en adreswijziging

Als er sprake is van een lockdown en uw winkel moet sluiten, kunt u ten tijde van de lockdown tijdelijk een ander afleveradres aan ons doorgeven. U kunt dit verzoek en het tijdelijke adres doormailen naar service@debondtbv.nl. Uw aanvraag is pas verwerkt op het moment dat u bij een bestelling in de webshop bij het afleveradres ook daadwerkelijk het tijdelijke afleveradres ziet staan. 

Indien het tijdelijke afleveradres weer moet komen te vervallen, wordt u verzocht ook weer een e-mail te sturen naar service@debondtbv.nl.

 

 

 

 

Laat uw DPD chauffeur zien dat u aanwezig bent

Als u wel aanwezig bent in de winkel en uw bestelde pakket in ontvangst kunt nemen, dan wordt u verzocht om een poster op uw winkeldeur te bevestigen. Deze poster vindt u hier. De DPD chauffeur weet dan dat u in de gelegenheid bent om een pakket in ontvangst te nemen.

Verkrijgbare merken