Nieuws

Nieuw: Scheepjes Candy Floss

Dit unieke 2-draadse garen van 100% biologisch gemerceriseerd katoen is het eerste garen van Scheepjes dat speciaal is ontworpen voor verfijnde projecten. Verrijk je creativiteit en maak jouw handwerk net zo onweerstaanbaar als jouw favoriete zoetigheden met Candy Floss!
Lees Verder 3 day ago

Prijswijziging Tulip en DMC per 1 februari 2024

Per 1 februari 2024 wijzigen de prijzen van Tulip en DMC. De vernieuwde prijslijsten zijn beschikbaar via www.debondtbv.nl/prijslijsten.

Lees Verder 22 day ago

Ordervertragingen

Om onze systemen veilig en snel te houden, hebben we vorige week een servermigratie in gang gezet. Deze migratie heeft voor onvoorziene problemen gezorgd, waardoor orders vertraagd in behandeling worden genomen.
Lees Verder 1 month ago

Een nieuw merk bij De Bondt: PONY

De Bondt is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met PONY, een begrip en gevestigd merk dat al meer dan 70 jaar handwerkgereedschap van hoge kwaliteit levert.
Lees Verder 1 month ago

Prijswijziging Boeken per 2 januari 2024

Per 2 januari 2024 wijzigen de prijzen van Uitgeverij Forte. De vernieuwde prijslijst is beschikbaar via www.debondtbv.nl/prijslijsten.

Lees Verder 2 maanden geleden

Prijswijziging Kuny per 2 januari 2024

Per 2 januari 2024 wijzigen de prijzen van Kuny. De vernieuwde prijslijsten zijn beschikbaar via www.debondtbv.nl/prijslijsten.

Lees Verder 2 maanden geleden

Gewijzigde leveringsvoorwaarden per 1 januari 2024

Vanwege gestegen kosten is aanpassing van onze leveringsvoorwaarden onvermijdelijk.

Lees Verder 2 maanden geleden

Nieuw: Scheepjes Arcadia sokkengaren

Geïnspireerd op indrukwekkende landschappen die overal ter wereld te vinden zijn, krijg je van Arcadia zin om je wandelschoenen aan te trekken en de frisse lucht in te gaan. Van ruige bergen in het noorden tot uitgestrekte savannen in het zuiden, Arcadia neemt je mee op een sokkenbrei-avontuur om nooit te vergeten!
Lees Verder 2 maanden geleden

Drukte en aangepaste openingstijden in december en januari

Voor de hele maand december geldt dat door drukte bij onze vervoerders het kan gebeuren dat de levering van uw orders later is dan u van ons gewend bent.

Tevens zijn er op specifieke dagen aanpassingen op onze dienstverlening.

Lees Verder 2 maanden geleden

Prijswijziging Schmetz per 5 december 2023

Per 5 december 2023 wijzigen de prijzen van Schmetz. De vernieuwde prijslijst is beschikbaar via www.debondtbv.nl/prijslijsten.

Lees Verder 3 maanden geleden
Verkrijgbare merken