Adapto | Prijzen op Pakbon- update 25 april

Houd deze pagina in de gaten voor de meest actuele leveringsinfo.

 

 

Update 25-04-2022
Pakbon bevat onjuiste prijsinformatie 

De pakbon van uw zending verstuurd vanuit Adapto bevat niet de juiste prijsinformatie. In de kolom met Adviesverkoopprijzen wordt de inkoopprijs getoond. Voor de juiste prijsinformatie verwijzen we u naar de webshop en naar de prijslijstenpagina www.debondtbv.nl/prijslijsten. 

 

Update 14-04-2022

Op dit moment wordt er in onze magazijnen hard gewerkt om ons omvangrijke artikelenbestand in stappen te verplaatsen naar Adapto. Gedurende deze overgangsfase ligt een deel van ons assortiment in het huidige magazijn en een steeds groter deel in Adapto, het nieuwe magazijn. Dit heeft invloed op hoe en wanneer u uw order ontvangt.

Ordersplitsing

In sommige gevallen wordt uw order gesplitst in deelorders. Een deelorder gepickt in het huidige magazijn wordt dezelfde dag verstuurd. Een deelorder gepickt in Adapto kan een langere afhandeltijd hebben en wordt pas later aangemeld voor verzending We vragen u om bij vragen over de status van uw pakket te wachten tot de avond van de volgende werkdag, dit is het moment waarop de Track & Trace emails van die dag verstuurd worden. Controleer ook uw spam map als u deze mail niet ontvangt. Dit is een tijdelijke situatie en we vragen hierbij om uw begrip.

 

Adapto | Prijzen op Pakbon- update 25 april
2 jaar geleden
Verkrijgbare merken