Klein Maar Fijn 28 Dino's

Scheepjes reisde ver terug in de tijd om inspiratie op te doen voor de 3 weekendprojecten uit Klein Maar Fijn 28 – Dino’s! Deze editie is een ode aan de fascinerende wezens die ooit hun enorme pootafdrukken op onze aarde achterlieten en nog steeds jong en oud fascineren. Amanda Berry’s gebreide Stegosaurus Pram Garland combineert kleurrijke siliconen kralen en speenkoord clips en is een leuk kraamcadeau. Het leren van nieuwe borduursteken is nog leuker als ze de vorm hebben van een dino! Dankzij de geïllustreerde stekenhandleiding beginnen avontuurlijke borduurders met enthousiasme aan Liz Barracloughs Brontosaurus Embroidery. Hedy Kunst-Drost ontwierp de gehaakte Triceratops Hooded Shawl met beginnende Paleontologen in gedachten. Het ontwerp van deze ruimvallende muts-met-sjaal is eenvoudig aan te passen zodat ook grote dinoliefhebbers met trots deze Hooded Shawl kunnen dragen!

In deze editie van Klein Maar Fijn komt een veelzijdigheid aan technieken samen in leuke kleine weekendprojecten! De projecten worden gemaakt met Scheepjes Cotton 8, Scheepjes Chunky Monkey, DMC Mouliné en Tissu de Marie stoffen.

Over Scheepjes Klein Maar Fijn

Kleine, betaalbare projecten, gemaakt met Scheepjes garens. Dat is Klein Maar Fijn in een notendop. De patronen zijn geschikt voor beginners, nodigen uit om nieuwe technieken te ontdekken en zijn bovendien budgetvriendelijk! Het boekje leent zich perfect als cadeautje aan uw klant. Elk patroon is voorzien van handig uitneembaar boodschappenlijstje om het shoppen nog makkelijker te maken!

 

Bekijk alle Klein Maar Fijn publicaties op Scheepjes.com.

Klein Maar Fijn 28 Dino's
2 jaar geleden
Verkrijgbare merken