Kleur inspiratie voor Team Free Spirit

Sommige crafters zijn echte vrije geesten en kiezen liefst hun eigen kleurenpalet. Ook bij deze KAL is dat een mogelijkheid; met 610 gram Scheepjes Metropolis, Downtown of een mix van deze garens kan de Sassenach KAL gebreid worden. Ter inspiratie heeft Carmen een aantal inspirerende kleurstellingen samengesteld, welke ze op haar blog zal delen. Hieronder ziet u als voorbeeld de Solana inspirational colourway.

Moedig uw klanten aan om met een eigen kleurkeuze deel te nemen aan deze KAL. Om alvast een voorzetje te geven, delen we het Solana kleurenpalet vandaag met onze Scheepjes community via onze social media kanalen.

Voor de avontuurlijke en meer ervaren breisters en breiers is er nog een andere optie, zij kunnen kiezen voor een Metropolis Colour Pack. Deze keuze vergt extra behendigheid voor het plannen van de kleuren, omdat er meer kleuren en minder meters per kleur beschikbaar zijn.  


 

Laat uw klanten alvast kennis maken met Carmen, de ontwerpster van de Scheepjes Sassenach KAL en deel onderstaande video via uw social media kanalen!. In een uitgebreid interview met Matt vertelt Carmen alles over haar leven als ontwerpster. De video is voorzien van ondertiteling.
Kleur inspiratie voor Team Free Spirit
2 jaar geleden
Verkrijgbare merken