NIEUW: Exclusieve Scheepjes Zodiac Calendar Kits

Exclusieve Scheepjes Zodiac Calendar Kits

Scheepjes presenteert vol trots, in samenwerking met Simply Crochet Magazine en amigurumi-designer Khuc Cay, de exclusieve Zodiac Calendar Kit. Dit haakpakket bestaat uit een kalender voor 2021 met daarop de (Engelstalige) haakpatronen voor 12 schattige amigurumi, voor elk sterrenbeeld één, plus alle materialen om ze te maken.*

De sterrenbeelden-amigurumi zijn gehaakt van Scheepjes Catona en de versieringen en details zijn gemaakt van Scheepjes Maxi Sweet Treat. Beide garenseries zijn samengesteld uit 100% gemerceriseerd katoen, hebben een mooie, subtiele glans en voelen zijdezacht aan. Beide garens zijn voorzien van het EN71-3 keurmerk, waarmee ze veilig zijn voor baby's en peuters. Bij de productie is gebruikgemaakt van een volledig biologische afvalwaterzuivering, waardoor het gebruikte water op een veilige manier wordt gerecycled en hergebruikt. Dat maakt deze garens tot de perfecte keus voor milieubewuste creatievelingen.

Kortom, de Zodiac Calendar Kit is een fantastisch haakpakket voor een jaar lang haakplezier, waarin je deze leuke en eenvoudige amigurumi kunt haken, verzamelen of cadeau geven aan vrienden of familie. Bovendien krijgt dit prachtige pakket elke maand een bijzonder plekje in de spotlights van Scheepjes! Om deze bijzondere samenwerking te vieren, is er in 2021 maandelijks een giveaway waarbij elke keer een Zodiac Calendar Kit wordt weggegeven!

Let op: De patronen zijn niet los verkrijgbaar en zijn alleen beschikbaar in het Engels (UK).

Bestel de Scheepjes Zodiac Calendar Kits hier.

Benodigdheden

 

  • 23 x 50gr bollen Scheepjes Catona
  • 5 x 25gr bollen Scheepjes Catona
  • 12 x 10gr bollen Scheepjes Catona
  • 1 x 25gr bollen Scheepjes Maxi Sweet Treat
  • 1 x Metalen ring
  • 30 x Veiligheidsoogjes
  • 2021 Zodiac Calendar met 12 Engelstalige (UK) haakpatronen.

 

*Let op:Vulling niet inbegrepen.

NIEUW: Exclusieve Scheepjes Zodiac Calendar Kits
3 jaar geleden
Verkrijgbare merken