Nieuw: Scheepjes MIGHTY

Scheepjes MIGHTY

Een nieuwe superheld is opgestaan en ze heet MIGHTY. Ze is super sterk, maar heeft een zacht karakter en voelt heerlijk aan. Dit krachtige garen is ideaal voor het maken van natuurlijke woonaccessoires, tassen en vloerkleden. Door haar grovere stijl en eco-flair maakt ze unieke items met veel textuur die lang meegaan. MIGHTY bestaat uit een kleurenpalet van neutrale, effen aardetinten, tweekleurige getwijnde kleuren en twee indigo tinten. Haak of brei met MIGHTY en laat de wereld zien dat craften jouw superkracht is!

MIGHTY is gemaakt van natuurlijke vezels en geproduceerd met afvalwater. De bestendigheid, sterkte en robuustheid van de jutevezel gecombineerd met de zachtheid van katoen maken MIGHTY tot de basis voor bruikbare items om keer op keer te gebruiken en die een leven lang meegaan.


Gebruik
MIGHTY is door haar kracht en bestendigheid voorbestemd voor het maken van accessoires en gebruiksvoorwerpen, bijvoorbeeld boodschappentassen die een groot gewicht moeten dragen. Hierdoor is MIGHTY tevens perfect voor het maken van decoratieve items zoals placemats, onderzetters, plantenpotten, deurstoppers, vloerkleden, maar ook voor de meest robuuste knuffels, voor jouw eigen kleine superheld!


Mighty kleurkaart


De feiten

  • - Artikelnummer 1728
  • - Adviesverkoopprijs: € 2,95
  • - 32% Jute x 68% Katoen
  • - 50g = 80m
  • - (Haak)naaldmaat: 4-5mm
  • - Stekenverhouding: 10 x 10cm = 19 steken x 25 rijen
  • - Yarn Weight: Sport
  • - Verkrijgbaar in 11 kleuren

Vanaf vandaag kunt u een assortiment van alle kleuren Scheepjes MIGHTY x 5 bollen kopen. Vanaf 16 januari is MIGHTY per kleur x 10 bollen te bestellen. De Scheepjes MIGHTY winkelposter is vanaf nu verkrijgbaar!

Gebruik de volgende hashtags voor promotie op social media:
#Scheepjes #ScheepjesMIGHTY #WasteWaterCreated #craftingismysuperpower


Binnenkort verkrijgbaar

Het eerste patroon met Scheepjes MIGHTY is er bijna! De Polka Pop Tote is een ontwerp van Scheepjes Blogger Jellina. Deze vrolijk gekleurde, sterke draagtas is gehaakt met Scheepjes MIGHTY. De bont gekleurde pompons zijn gemaakt van Scheepjes Metropolis.

Dit haakpatroon wordt gepubliceerd als YARN The After Party in onder andere Nederlands en is verkrijgbaar vanaf 14 januari.

3 jaar geleden
Verkrijgbare merken