Nieuwe kleuren Scheepjes Softfun

Zijdezacht met ruim kleurenpalet! Geniet van de creatieve mogelijkheden van alleskunner Scheepjes Softfun!


Scheepjes Softfun is een echte alleskunner. Deze zijdezachte katoen- en acryl melange in DK weight (haaknaaldmaat 3.5 - 4 mm) heeft het allemaal. Het garen voelt zacht aan, heeft de ademende eigenschappen van katoen, maar door de mix met acryl wordt het een lichtgewicht, maar toch sterke en gemakkelijk te onderhouden draad. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren; van pastels tot felle tinten en een paar verrassende kleuren om het af te maken. Dankzij al deze eigenschappen is Softfun geschikt voor het maken van uiteenlopende gebreide en gehaakte items, zoals kleding voor zowel baby’s als volwassenen, accessoires in alle vormen en maten, kinderspeelgoed en woonaccessoires.


Scheepjes Softfun is nu verkrijgbaar in 32 nieuwe kleuren!

De 32 nieuwe kleuren Softfun zijn verkrijgbaar als assortiment: 32 kleuren x 5 bollen. Ook zijn de vernieuwde Scheepjes softfun winkelposter én de winkelposter met alle nieuwe kleuren Softfun vanaf vandaag verkrijgbaar. Vanaf 14 april kunt u de garens per kleur x 10 bollen bestellen. 


Met de toevoeging van 32 nieuwe kleuren, komen ook een aantal kleuren te vervallen. In het te downloaden bestand vindt u een lijst met alle kleurnummers. 

Nieuwe kleuren Scheepjes Softfun
4 jaar geleden
Verkrijgbare merken