Ontmoet ons online tijdens h+h Cologne @home

Laat u online inspireren door De Bondt en Scheepjes tijdens h+h @home, de online versie van de gerenommeerde handarbeit + hobby Köln.
 
We nodigen u uit om ons te ontmoeten tijdens de h+h cologne @home, zodat we u ook dit jaar weer in het comfort van uw eigen huis volop kunnen overladen met inspiratie. We hebben tijdens de voorbereidingen lang de hoop gekoesterd elkaar in Keulen te kunnen ontmoeten. De onzekerheid over het verloop van de pandemie heeft ons beïnvloed in onze keuze om ons volledig te richten op online deelname. Tijdens deze gerenommeerde internationale vakbeurs in Keulen maken we gebruik van de digitale mogelijkheden die de h+h cologne ons biedt.

Meer over h+h cologne @home
De digitale beursomgeving is een nieuwe wereld die veel gelijkenissen heeft met de fysieke beursvloer. U ontmoet ons in onze Virtuele Showroom, waar we u ons bedrijf en onze nieuwste producten presenteren. Ook hier kunt u een praatje maken met een van onze collega's. De beurs biedt daarnaast volop gelegenheid tot ontmoeting, workshops en gastsprekers in de Virtual Café en bij de Talksofa. Lees meer via hh-cologne.com.

Gratis kaarten
We bieden u natuurlijk ook dit jaar gratis vouchercodes aan ter waarde van € 22,-, die u eenvoudig kunt inwisselen voor gratis tickets voor de online en fysieke beurs. Mail naar service@debondtbv.nl, onder vermelding van uw klantnummer en het aantal kaarten dat u wenst (max. 2 vouchers per persoon).

Ontmoet ons online
Vind ons tijdens de beurs, laat u onderdompelen in informatie over ons bedrijf en stel ons al uw vragen. Vindt u het fijn om een persoonlijke afspraak in te plannen? Mail naar sales@debondtbv.nl dan zorgen wij ervoor dat de juiste persoon na de beurs contact met u opneemt om een afspraak te maken.
 
We zien u graag online van 18 t/m 20 maart!

Ontmoet ons online tijdens h+h Cologne @home
2 jaar geleden
Verkrijgbare merken