Ontmoet ons online tijdens h+h cologne @home

h+h cologne @home van 26 t/m 28 maart
In een ander ‘digitaal’ jasje maar zeker net zo inspirerend!
 
We nodigen u uit om ons te ontmoeten tijdens de h+h cologne @home. Juist in deze tijd, waarin zoveel verandering plaatsvindt, biedt onze sector waarin handwerken en zelfmaakmode centraal staan stabiliteit en continuïteit. De huidige situatie laat het ons niet toe elkaar persoonlijk te ontmoeten tijdens deze gerenommeerde internationale vakbeurs in Keulen. Graag maken we gebruik van de digitale mogelijkheden die de h+h cologne ons biedt, zodat we u in het comfort van uw eigen huis ook dit jaar weer volop kunnen overladen met inspiratie.
  
Gratis kaarten
We bieden u natuurlijk ook dit jaar gratis vouchercodes aan ter waarde van € 20,-, die u eenvoudig kunt inwisselen voor gratis tickets. Mail naar service@debondtbv.nl, onder vermelding van uw klantnummer en het aantal kaarten dat u wenst (max. 2 vouchers per persoon). U kunt nog vouchers aanvragen tot en met 25 maart 2021.

Ontmoet ons online
De h+h cologne @home is een goed moment om eens bij te praten en om u de aandacht te geven die u verdient doen we dat het liefst in een persoonlijk gesprek. Mail naar sales@debondtbv.nl om een afspraak te maken tijdens de h+h. Past het niet tijdens de beurs, maar wilt u wel graag een keer bijpraten? Dat kan ook! Ook dan kunt u ons via bovenstaand mailadres bereiken.

Meer over h+h cologne @home

De digitale beursomgeving is een nieuwe wereld die niet zoveel verschilt van de fysieke beursvloer. U ontmoet ons in onze Virtuele Showroom, waar we u ons bedrijf en onze nieuwste producten presenteren. Ook hier kunt u een praatje maken met een van onze collega's. De beurs biedt daarnaast volop gelegenheid tot ontmoeting, workshops en gastsprekers in de Virtual Café en bij de Talksofa. Lees meer via hh-cologne.com.

 
We zien u graag online van 26 t/m 28 maart!
Ontmoet ons online tijdens h+h cologne @home
3 jaar geleden
Verkrijgbare merken