Sassenach KAL in uw winkel

Op 23 februari start Scheepjes' eerste Knit-A-Long. De Sassenach KAL ontworpen door Carmen Jorissen van NewLeafDesigns.nl is zeer goed ontvangen en vele Scheepjes fans verheugen zich op deze unieke gezamenlijke brei-ervaring! Om bij te dragen aan deze gezamenlijke beleving wil Carmen graag de deelnemers van deze KAL live ontmoeten. En wat is er nu leuker dan de ontwerpster zelf vragen te kunnen stellen?

Tijdens de KAL workshop komt Carmen Jorissen bij u in de winkel. Tijdens een 3 uur durende workshop neemt Carmen een maximum van 12 deelnemers bij de hand. Ieder gaat aan de slag met het breien van een onderzetter in Scheepjes Metropolis, waarvoor Carmen een speciaal kleurwerkschema heeft ontworpen. Tijdens de workshop besteedt ze aandacht aan alle technieken die tijdens de KAL gebruikt worden:

  • Judy's Magic Cast On
  • Breien met twee rondbreinaalden
  • Jacquard breien met twee kleuren tegelijk
  • Ongebruikte kleuren 'inpakken' achter je werk

Ter promotie ontvangt u van ons een digitaal promotiepakket met een flyer, poster en social media post. U verzorgt zelf de benodigdheden voor de workshop.

Kosten voor deze workshop zijn € 150,- plus reiskostenvergoeding.  Meer informatie over de inhoud van de workshop, voorwaarden en kosten vindt u in de download.

Carmen is beschikbaar voor workshops in de maanden februari, maart en april, op maandag t/m vrijdag.  Wilt u Carmen Jorissen en enthousiaste KAL deelnemers in uw winkel ontvangen? Neem dan contact op met Carmen via hello@newleafdesigns.nl. Carmen zal contact met u opnemen en samen met u een datum plannen. Let op: De boeking is pas definitief als Carmen deze bevestigd heeft. 

Promotie

Tijdens de workshop in uw winkel vertelt Carmen de deelnemers vele ins en outs over dit project. Namens Scheepjes bieden wij graag leuke extra's, zodat workshop deelnemers met een goed gevulde goodie bag naar huis gaan.

Sassenach KAL in uw winkel
2 jaar geleden
Verkrijgbare merken