Scheepjes Crimbo Limbo - Het perfecte cadeau voor de Feestdagen

Let op: Promotie en Lancering start op maandag 29 november!
Vanaf vandaag leverbaar

Op de dagen tussen Kerst en Oudjaar komen we bij van de drukte die geweest is, genieten we na van alle cadeaus en kunnen we nog dagen eten van dat heerlijke kerstdiner. In deze periode, in het Engels ook wel aangeduid als Crimbo Limbo, zijn we het liefst thuis in onze vertrouwde omgeving. Om in deze huiselijke setting heerlijk creatief aan de slag te gaan, heeft Scheepjes het perfecte cadeau ontwikkeld. 


Scheepjes presenteert haar eerste Crimbo Limbo Kit, een haakproject om de luwte van de drukke decemberdagen te vullen met creativiteit. Deelnemers aan het Evergreen Mystery Shawl Project (en u als winkelier) krijgen een belangrijke taak – de inhoud van de Crimbo Limbo Kit moet geheim blijven tot Eerste Kerstdag! Op deze dag mag de zegel verbroken worden en kunnen deelnemers over de hele wereld zich onderdompelen in een nieuw creatief haakavontuur. 

De Limited Edition kits bevatten het patroon en de garens voor een Mystery Shawl project en zijn vanaf vandaag te bestellen. De promotie en lancering gaat van start op 29 november 14:00 uur CET. We verzoeken u om tot deze datum te wachten met het promoten van de Crimbo Limbo Kits en rekenen daarbij op uw medewerking

 

Belangrijke data
Maandag 29 November 14:00 uur CET - lancering en start promotie
Zaterdag 25 December (Eerste Kerstdag) - inhoud van de kit mag getoond worden

 

Het Evergreen Mystery Shawl Project is ontworpen door Lilla Björn Crochet en biedt avontuurlijke beginners tot meer ervaren haaksters en hakers een plezierig haakproject. Speciaal voor de Crimbo Limbo Kit zijn een unieke kleur Scheepjes Whirl en Scheepjes Whirlette geproduceerd. Ook is er speciaal voor deze kit een uniek YARN – The After Party patroon geprint. 

 

Let op!
Dit is een Limited Edition Scheepjes Kit en hiervoor geldt Op = Op. Zowel de Special Christmas Edition garens als het YARN – The After Party patroon zijn alleen verkrijgbaar als onderdeel van de Scheepjes Crimbo Limbo Kit.

 

Alle afbeeldingen van de Crimbo Limbo Kit zijn te downloaden via de Downloads-pagina. Bekijk alstublieft voor gebruik de details over de auteursrechten. Bezoek onze downloadpagina voor productfotografie van de benodigde Scheepjes garens.

Scheepjes Crimbo Limbo - Het perfecte cadeau voor de Feestdagen
3 jaar geleden
Verkrijgbare merken