Vereer uw Spinnende Pluizenbol met Klein Maar Fijn

1 booklet | 3 patronen | 3 verschillende crafts


Katten staan centraal in de nieuwste editie van Scheepjes' Klein Maar Fijn - Katten. Van gebreide vingerpopjes, de geborduurde 'Crafty Cat' ketting, de gehaakte Purrfect Hanger tot het bonus haakproject Kitty Cat speelhengel;  deze kleine projecten brengen een ode aan de speelse, spinnende, pluizige viervoeters! Bovendien hebben crafters geen negen levens nodig om alle projecten te maken, een creatief weekend is voldoende! 

De Klein Maar Fijn Booklets zijn in het Nederlands en Engels verkrijgbaar, geleverd per 20 boekjes.

Purrfect Hanger

Een haakpatroon van Dawn Curran

Met de vrolijk gehaakte Purrfect Hanger, ontworpen door Dawn Curran, kunnen crafters hun speelse pluizenbol namaken en trots vereeuwigen aan de muur, bijvoorbeeld in een kinderkamer! En met het brede scala aan Scheepjes Softfun kleuren waar uit gekozen kan worden, weten wij zeker dat het een treffende gelijkenis wordt. Kleine tip: hang deze muurdecoratie niet te laag op, om te voorkomen dat uw kat wellicht van iets te dichtbij uw creatie wil inspecteren! 

Gebruikte garen:

* Scheepjes Softfun

Crafty Cat Necklace

Een borduurpatroon van Liz Barraclough

Crafty Cat Necklace, ontworpen door Liz Barraclough,  is het perfecte snoezige projectje om te oefenen met de satijn- en stiksteek! Dit beginnersvriendelijk ontwerp kan ieder in een handomdraai maken voor een echte kattenliefhebber, of gewoon voor uzelf. Met honderden kleuren DMC Mouliné splijtzijde om uit te kiezen, kunt u elke viervoeter borduren die u wilt. Het voltooide werkje heeft een diameter van ongeveer 5cm.

Gebruikte garen:

* DMC Mouliné Sticktwist

Kitty Fingers

Een breipatroon door Cher Marcus

Met de speelse Kitty Fingers, ontworpen door Cher Marcus, kunt u handenvol vingerpopjes breien waarmee u een heel poppenspel kunt uitvoeren. Laat uw creativiteit de vrije loop door allerlei kleurencombinaties samen te stellen met de 93 Scheepjes Colour Crafter kleuren. Van lapjeskatten tot grijze of rode katten met strepen - alles is mogelijk! Bovendien zijn de Kitty Fingers snel en eenvoudig te maken, perfect dus voor een heerlijke creatieve middag.

 

Gebrukte garen:

* Scheepjes Colour Crafter

 

 

 

 

 

 

Een lijst met benodigdheden en alle afbeeldingen van deze editie van Klein Maar Fijn zijn te downloaden via deze link. Bekijk alstublieft voor gebruik de details over de auteursrechten.

 

Over Klein Maar Fijn

Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things in het Engels) publiceren we maandelijks een drietal patronen in verschillende handwerktechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle crafters. Want wie wordt er nou niet blij van een kleurrijk weekendproject voor tussendoor?

Wist u dat elk patroon in Klein Maar Fijn een handig boodschappenlijstje bevat? Ideaal om te kijken welke artikelen u kunt bestellen zodat uw klant in één keer alle benodigdheden bij u kan kopen. Het boodschappenlijstje bevat ook artikelnummers, zodat het bestellen extra gemakkelijk wordt.

Vereer uw Spinnende Pluizenbol met Klein Maar Fijn
3 jaar geleden
Verkrijgbare merken