Liveblog: h+h Cologne 2024

Ook dit jaar staat ons team weer voor je klaar tijdens de h+h in Keulen waar je ons kunt vinden in hall 11.3, booth D014. In deze blog vind je dagelijkse updates van onze stand, ons uitgebreide programma boordevol creatieve en inspirerende sessies, de laatste trends en onze nieuwe producten die op de beurs als eerste te zien zullen zijn. Wil je niks missen van onze deelname? Blijf dan hier op de hoogte van al onze creatieve hoogtepunten tijdens de h+h 2024.

 


24-03: Bedankt voor jullie komst!

We hebben een zeer succesvolle beurs achter de rug! We willen iedereen voor jullie bezoek en de fijne gesprekken die zijn gevoerd. Tot volgend jaar!


23-03: Inspirerende sessies

Ook vandaag waren er weer veel inspirerende sessies te volgen op onze stand. En naast alle bestaande producten zijn er ook nieuwe items exclusief op onze stand te zien, zoals onze nieuwe Catona Chroma kleuren en Glow-Up garen die vanaf nu te bestellen zijn.


22-03: Succesvolle eerste dag

De eerste beursdag zit erop! We zijn succesvol van start gegaan met veel positieve gesprekken en creatieve sessies, waaronder de presentatie van het nieuwe product van Lopi in onze 'Spotlight'. Ben jij benieuwd welke presentaties er nog meer aankomen? Bekijk dan het programma hieronder.

 


21-03: Wij zijn er klaar voor!

Het team is druk bezig met de laatste voorbereidingen van onze prachtige stand en staat klaar om je morgen te verwelkomen op de eerste beursdag. Zien we je daar?

 

 


20-03: Ons programma

Dit jaar vind je de stand van De Bondt in hal 11.3, stand D014. Tijdens de editie zullen er verschillende inspirerende sessies plaatsvinden bij onze stand. Bekijk ons volledige programma hieronder en zorg ervoor dat je niks mist:

 

Liveblog: h+h Cologne 2024
2 maanden geleden
Verkrijgbare merken