YARN - The After Party 191 Terrazzo Tile Jumper

Chloé Elizabeth Birch is druk geweest met een patroon gemaakt van Scheepjes eerste 100% gerecyclede garen Terrazzo. De Terrazzo Tile Jumper is geschikt voor gemiddelde tot ervaren breiers en valt op dankzij de combinatie van verschillende breitechnieken en de verrassende en slimme constructie. Met vijf kleuren Terrazzo wordt afwisselend in strepenpatroon en slipsteek patroon gebreid. De trui wordt gemaakt in twee delen en wordt opgezet bij de boorden van de mouwen en zijwaarts gebreid, waarna de twee delen aan elkaar worden gemaasd. Alle 80 kleuren Terrazzo in de serie zijn zorgvuldig geselecteerd om elkaar te complementeren, dus het kiezen van kleuren voor dit project is een waar feest!

Het patroon voor de Terrazzo Tile Jumper is te vinden in YARN – The After Party 191 en bevat naast een geschreven patroon voor de maten S t/m XXL ook een maas schema. De Scheepjes YARN - The After Party booklets zijn verkrijgbaar in het Nederlands, Engels (UK) en Duits. Verpakt per 20 stuks.

Om u te inspireren hebben we speciaal voor dit patroon een aantal kleurpaletten samengesteld. Dit maakt het kiezen van een eigen kleurenreeks voor de Terrazzo Tile Jumper nog makkelijker en het helpt ook als inspiratie voor andere projecten met Terrazzo. Alle benodigde informatie, zoals gebruikte kleuren en sfeerfotografie zijn beschikbaar via de Downloads pagina.

2 jaar geleden
Verkrijgbare merken