Klaar voor de toekomst met Adapto

Ook in ons magazijn blijven we altijd innoveren en verder professionaliseren vanuit een duurzaam perspectief, zodat we jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Nu en in de toekomst. 
Om die reden zijn wij een samenwerking gestart met Adapto. Een innovatief logistiek systeem dat niet alleen onze capaciteit vergroot en de kwaliteit van onze dienstverlening verbetert, maar ook bijdraagt aan de verduurzaming van onze organisatie.

 


De voordelen voor jou

 


  1. Content label - Een order gepickt in Adapto is voorzien van een Content Label, dit label toont de inhoud van de doos. Handig als jouw order bestaat uit meerdere dozen!
  2. Kleiner verzendvolume - De order is handzamer verpakt: de doos wordt door insnijden en dichtvouwen precies op maat gemaakt voor jouw order. Het verzendvolume van jouw order is hierdoor nooit groter dan noodzakelijk.
  3. Bijna geen vulmiddel meer - Er is geen vulmiddel meer nodig, omdat de door wordt ingesneden en dichtgevouwen op basis van de inhoud van de doos. Dit draagt bij aan de verduurzaming van ons proces.
  4. Doos weegt maximaal 20 kg - Een doos gepickt in Adapto weegt nooit meer dan 20 kilo. Fijn voor de bezorgdiensten en voor jou!

 


Kom meer te weten over Adapto en hoe wij als organisatie klaar zijn voor een duurzame toekomst in de onderstaande video:

 
 
Verkrijgbare merken