CAL kits Colour Crafter Twilight uit 2e batch

Afgelopen dinsdag zijn de voororders uit de 2e batch verstuurd. Met 660 Colour Crafter Twilight kits is iets bijzonders aan de hand, we geven hier extra uitleg.

Er zijn zo'n 660 Colour Crafter Twilight kits verstuurd naar Nederlandse retailers waarin kleur 1822 vervangen is door 1823 en/of kleur 1432 door kleur 1390. Deze kits zijn extra geproduceerd dankzij de gigantische vraag naar deze CAL, om zoveel mogelijk mensen toch van kits te kunnen voorzien. Als goedmakertje voor de onverwachte wijziging zit er een exemplaar bij van het nieuwste YARN book-a-zine Tea Room.

 

 

Als uw klant hierdoor de kit niet wil hebben, kunt u het volgende doen:

  1. u neemt de hele kit terug van uw klant. Als u wilt kunnen wij de kit van u terugnemen, houd hierbij rekening met de Retourregels, die leest u hier.
  2. u ruilt de bollen in de gewijzigde kleur(en) om voor een kleur die wel naar de zin is van uw klant.

 

 

Voorraad CAL kits

Op dit moment zijn nog enkele Colour Crafter kits beschikbaar.

Voor de Rozeta CAL zijn meer keuzes in kleur en garen dan bij voorgaande CALs. We dachten dat we genoeg kits en keuzes hadden om in te spelen op de vraag van de consument. De populariteit van deze CAL heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Het is haast ondoenlijk om het succes van een CAL te voorspellen en we zijn blij verrast en trots dat de Rozeta CAL zo'n geliefd ontwerp is. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om nieuwe kits beschikbaar te stellen, we houden u hierover op de hoogte. We hopen op uw begrip en we bieden onze welgemeende excuses aan voor de ontstane situatie.

 

 

CAL kits Colour Crafter Twilight uit 2e batch
5 jaar geleden
Verkrijgbare merken