Nieuw: Milward

Stijlvol assortiment fournituren in 100% plasticvrije verpakkingen

Ontdek het nieuwste in onze collectie! Bij De Bondt zijn we verheugd om dit duurzame merk aan te bieden in Nederland, vooral omdat de kernwaarden van Milward nauw aansluiten bij die van ons. Milward vertelt een prachtig verhaal met hun "performance-conscious-style" aanpak: de beloften worden waargemaakt, duurzaamheid staat centraal en stijl is gegarandeerd.

Milward wil dat haar artikelen echt iets toevoegen. Daarom zijn productverpakkingen voorzien van duidelijke productinformatie in de vorm van een instructietekening en een QR code die linkt naar een video.

Met Milward brengen we niet alleen kwaliteit en stijl, maar ook een verantwoorde keuze. Alle artikelen zijn verpakt in 100% plasticvrije verpakkingen. Milward wil hierin graag voorop lopen en streeft ernaar haar ecologische voetafdruk te verkleinen.

Heb je vragen over ons nieuwste aanbod? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen!

 

Duurzaam Displayen

Om de presentatie van Milward producten nog specialer te maken, bieden we bij De Bondt drie speciaal ontworpen displays aan. Als extra service bieden we een handig ophangplan zodat jij daarin ontzorgd wordt! Bovendien ontvang je meer dan 75% korting op de displays bij afname van minimaal 75 verschillende Milward artikelen.

Ons sales team staat klaar om je te helpen bij jouw installatieorder!

Toon jouw interesse in een display door bij het display op het envelopje te klikken in de webshop. Of stuur een email naar sales@debondtbv.nl

Nieuw: Milward
8 maanden geleden
Verkrijgbare merken