Ontdek 4 lanceringen in september!

Deze nazomer belooft een waar feest te worden bij Scheepjes. Gedurende deze maand kun je wekelijks uitkijken naar spannende lanceringen! 

Launch-tember begint op 6 september met de introductie van YARN Bookazine 16. Deze rijkgevulde herfsteditie van ons nieuwste Bookazine bevat 18 diverse projecten, geschikt voor crafters van alle niveaus om mee te breien en te haken met Scheepjes garen. En goed nieuws: YARN 16 is nu ook per stuk te bestellen, zodat je eenvoudig het exacte aantal kunt bestellen dat je nodig hebt voor jouw winkel. 

Op 13 september vindt de onthulling plaats van de derde Make-A-Long van 2023. In samenwerking met Scheepjes heeft een bekende ontwerpster een prachtig item gecreëerd voor het komende seizoen. Dit veelzijdige haakontwerp is geschikt voor talloze stijlen en draagmogelijkheden. 

Op 20 september introduceren we met trots ons nieuwe Scheepjes Colour Pack, iets waar Scheepjes volgers altijd enthousiast van worden! We hebben Colour Packs samengesteld met mini-bollen in alle beschikbare kleuren van onze huidige collectie. Voor extra inspiratie zijn er bij het colour pack nieuwe patronen ontwikkeld, die zowel online als in print beschikbaar zullen zijn voor crafters. 

Tot slot zal een nieuw creatief lifestyle merk worden gelanceerd, speciaal ontwikkeld voor gepassioneerde crafters. Samen met een nieuwe website en blog zal op 27 september de naam van deze luxe garencollectie worden onthuld. Ter viering van de lancering van dit indrukwekkende nieuwe merk, bieden we ondersteunende online patronen en een boeiend patronenboek aan. 

Benieuwd naar Launch-tember? In de komende maand zie je op de website van Scheepjes deze campagne tot leven komen, waarbij we langs verschillende 'planeten' vliegen met onze raket en diverse lanceringen zullen onthullen. 

Houd deze lanceringsdata in de gaten op de Bondt website voor de nieuwste onthullingen. 

Ontdek 4 lanceringen in september!
1 september 2023
Verkrijgbare merken