Overgang naar PostNL vanaf 25 oktober voor Nederlandse bezorgadressen

Graag brengen we je op de hoogte van een stap die we nemen om onze service verder te verbeteren. Vanaf 25 oktober gaan we voor klanten in Nederland geleidelijk over van UPS naar PostNL. We nemen de tijd voor deze overgang en pakken dit gefaseerd aan. Het begint met een korte test van 1,5 uur op 25 oktober. Vervolgens herhalen we de test op 1 november, voordat we vanaf 8 november gefaseerd zullen overschakelen. Houd er rekening mee dat jouw bestellingen via verschillende koeriersdiensten kunnen worden bezorgd, aangezien we de overgang willekeurig uitvoeren.

PostNL houd je gedurende het bezorgproces op de hoogte met drie notificatiemails: een met de geschatte bezorgtijd, een om aan te geven dat de zending onderweg is en tot slot een bevestiging van de bezorging. Let op dat voor ontvangst een handtekening vereist is door PostNL. Er worden twee afleverpogingen gedaan; als de zending na twee pogingen niet kan worden afgeleverd, wordt deze teruggestuurd.

Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons, daarom streven we er altijd naar om onze service te verbeteren. We geloven dat deze verandering zal bijdragen aan een nog betere ervaring voor jou als gewaardeerde klant.

Als je vragen hebt of meer informatie willen over deze overgang, staan we klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

8 maanden geleden
Verkrijgbare merken