Scheepjes CAL - belangrijke mededeling

Aan onze geweldige Scheepjes community,

 

Elk jaar werken wij er hard aan om jullie een fantastische CAL te bieden die onze wereldwijde community samenbrengt. Ondanks alle inspanningen die ons team heeft geleverd om met een designer samen te werken, het patroon te ontwikkelen en alle voorbereidingen te treffen voor de Scheepjes CAL van dit jaar, hebben de omstandigheden van de pandemie, welke buiten onze controle liggen, het onmogelijk gemaakt om de kits te produceren. 

In plaats van beloftes te doen die we niet kunnen waarmaken, kiezen wij ervoor om eerlijk naar jullie allen te zijn en te wachten tot we onze gewaardeerde gemeenschap en de ontwerper de fantastische CAL ervaring kunnen bieden die je van Scheepjes gewend bent, zodat je ten volste kunt genieten. We zijn daarom ontzettend teleurgesteld dat we moeten meedelen dat we in 2021 geen Scheepjes CAL kunnen aanbieden. 

Als merk dat altijd een extra stap zet om jou innovatieve, leuke en inspirerende projecten / kits te bieden als onderdeel van onze CAL’s, hopen we op jullie steun en loyaliteit voor wat wij hopen het einde van deze pandemie is. Maak je geen zorgen, we komen hier samen doorheen! Achter de schermen stropen wij onze mouwen op en halen we alles uit de kast om ervoor te zorgen dat we dit jaar nog meer mooie en interessante projecten bieden, om het jaar samen af te ronden met een inspirerend en creatief hoogtepunt!

 

Hartelijke groeten,

De Scheepjes familie.

Scheepjes CAL - belangrijke mededeling
3 jaar geleden
Verkrijgbare merken