Scheepjes geeft KreaDoe Online internationale allure

Ook dit jaar is Scheepjes hoofdsponsor van de KreaDoe Online. Tijdens dit online evenement dat gehouden wordt op 28 t/m 30 mei brengt Scheepjes internationaal haak- en breitalent naar Nederland en laat het Kreadoe publiek kennismaken met Scheepjes Bloggers Dedri Uys van Look At What I Made en Martin Up North. In deze mail leest u meer over de workshop en de benodigde materialen, zodat u dit als pakket kunt aanbieden aan uw klanten.

 

Over Dedri Uys van Look At What I Made Blog

Scheepjes Blogger Dedri Uys van Look at What I Made blog vergaarde wereldwijde roem als ontwerpster van Sophie’s Universe. Vele prachtige haakpatronen voor dekens, shawls en home deco volgden, zoals de Scheepjes 2018 CAL Ubuntu. Tijdens KreaDoe Online geeft Dedri een inspirerende workshop waarin het Namaqualand patroon centraal staat.  Dit patroon bestaat uit 6 rijen die steeds herhaald worden, waardoor ze uiteindelijk een deken vormen.

 

Tijdens de online workshop leren de deelnemers de basissteken van het haken. Er is aandacht voor de eerste 6 rijen van het patroon, waarmee de deelnemers later een deken kunnen haken. De workshop wordt gegeven in het Engels en wordt ondertiteld. Dedri zorgt voor stap voor stap uitleg. De steken worden duidelijk in beeld gebracht en bovendien is de workshop gedurende een maand beschikbaar voor bezoekers van KreaDoe Online. Daarnaast is het Nederlandstalige patroon gratis verkrijgbaar via Scheepjes digitale stand en het Engelstalige patroon via Dedri's blog. 

 

De benodigdheden:

Voor de workshop zijn 5 bollen Stone Washed nodig.

  • 4 mm haaknaald
  • Scheepjes Stone Washed 50 gram 
    • 821 Pink Quartzite, 1 bol
    • 806 Canada Jade, 1 bol
    • 807 Red Jasper, 1 bol
    • 802 Smokey Quartz, 1 bol
    • 816 Coral, 1 bol
Voor het maken van de gehele deken zijn 20 bollen Stone Washed benodigd. In de boodschappenlijst worden alle benodigdheden vermeld.

Over Martin Up North

Scheepjes Blogger Martin Up North is bekend van zijn vele mozaïek gehaakte ontwerpen. Hij is de ontwerper van de Get Connected MAL die momenteel wordt gehouden in de Officiële Scheepjes Facebookgroepen. Tijdens een interview met Friend of Scheepjes Matt vertelt hij alles over zijn ontwerpen, inspiratie en andere passies.

 

 

Scheepjes geeft KreaDoe Online internationale allure
3 jaar geleden
Verkrijgbare merken