Scheepjes Klein Maar Fijn nr. 19 - Groente

1 booklet | 3 patronen | Haken, Breien en Naaien

"Of je nu ook groene vingers hebt of net als ik van de overvloed van de natuur houdt, je zult veel succes oogsten met de zorgvuldig gekweekte projecten in deze editie!" 

Simy Somer, Scheepjes Creative Director 


Met Scheepjes Klein Maar Fijn Groente vieren we de nazomer als oogstseizoen met drie prachtige patronen. Van het tapestry gehaakte worteltjeskussen met hun dansende groene kruintjes, een heerlijke gebreide herfstsjaal met een kleurenmix van prachtige najaarsgroenten tot de mooie en praktische groente-bewaarmand. Al craftende breng je een ode aan de overvloed van de natuur!  

In deze editie staan naast brei-, haak- en naaipatronen ook handige extra's. Elk patroon heeft een handig boodschappenlijstje en ruimte voor projectnotities. Daarnaast biedt het boekje leuke weetjes en tips!

De Klein Maar Fijn Booklets zijn in het Nederlands en Engels verkrijgbaar, geleverd per 20 boekjes.

Carrot Cushion

Een haakpatroon door Helen Anderson

Je hoeft geen konijntje te zijn om van worteltjes te houden! De gehaakte Carrot Cushion ontworpen door Helen Anderson brengt de oogst naar binnen. Met behulp van de slimme Tapestry haaktechniek verschijnen fris oranje wortels op de groene achtergrond. Het wortelloof wordt later op het kussen gehaakt, waardoor een leuk effect ontstaat.

Materialen:

* Scheepjes Colour Crafter

Crop Collector

Een naaipatroon door Liz Barraclough

Opbergen mag ook mooi zijn, dat bewijst de handige Crop Collector ontworpen door Liz Barraclough. Dankzij de gekozen techniek, waarbij stof rondom koord wordt gewikkeld en daarna aan elkaar wordt genaaid, ontstaat een uniek ontwerp dat iedere keuken opvrolijkt! 

Materialen:

* Tissu de Marie Fat Quarter Bundles

* Houten Tasbodem

* Gütermann Sulky Cotton

* Catona 10g

Harvest Scarf

Een breipatroon door Marjan Gouda

Trotseer de eerste herfststorm met de Harvest Scarf ontworpen door Marjan Gouda. De warme kleurencombinaties en subtiele glans van Scheepjes Wanderlust doen denken aan de verse oogst uit een groentetuin. Een mooi contrast ontstaat door twee kleurstellingen om en om te gebruiken. Het toevoegen van geknoopte kwastjes geeft de sjaal een speelse afwerking.

Gebruikt garen:

* Scheepjes Wanderlust

  

Een lijst met benodigdheden en alle afbeeldingen van deze editie van Klein Maar Fijn zijn te downloaden via onze downloadpagina. Bekijk alstublieft voor gebruik de details over de auteursrechten.

Over Klein Maar Fijn

Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things in het Engels) publiceren we maandelijks een drietal patronen in verschillende handwerktechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle crafters. Want wie wordt er nou niet blij van een kleurrijk weekendproject voor tussendoor?

Wist u dat elk patroon in Klein Maar Fijn een handig boodschappenlijstje bevat? Ideaal om te kijken welke artikelen u kunt bestellen zodat uw klant in één keer alle benodigdheden bij u kan kopen. Het boodschappenlijstje bevat ook artikelnummers, zodat het bestellen extra gemakkelijk wordt.

Scheepjes Klein Maar Fijn nr. 19 - Groente
3 jaar geleden
Verkrijgbare merken