Scheepjes Klein Maar Fijn nr. 20 - Het Weer

1 booklet | 3 patronen | Haken, Breien en Naaien

"Of je nu ook groene vingers hebt of net als ik van de overvloed van de natuur houdt, je zult veel succes oogsten met de zorgvuldig gekweekte projecten in deze editie!" 

Simy Somer, Scheepjes Creative Director 


Met Scheepjes Klein Maar Fijn Groente vieren we de nazomer als oogstseizoen met drie prachtige patronen. Van het tapestry gehaakte worteltjeskussen met hun dansende groene kruintjes, een heerlijke gebreide herfstsjaal met een kleurenmix van prachtige najaarsgroenten tot de mooie en praktische groente-bewaarmand. Al craftende breng je een ode aan de overvloed van de natuur!  

In deze editie staan naast brei-, haak- en naaipatronen ook handige extra's. Elk patroon heeft een handig boodschappenlijstje en ruimte voor projectnotities. Daarnaast biedt het boekje leuke weetjes en tips!

De Klein Maar Fijn Booklets zijn in het Nederlands en Engels verkrijgbaar, geleverd per 20 boekjes.

Rainbow Tartan Wrap

Een haakpatroon door Renske Hoekzema

Regenbogen geven hoop en vertellen ons dat uit de ergste buien de mooiste kleuren ontstaan. De Rainbow Tartan Wrap ontworpen door Renske Hoekzema geeft met de stralende regenboogkleuren een moderne twist aan een traditioneel ruitjespatroon. Door te kiezen voor oppervlakte haaksteken is het een leuk project voor beginnende hakers. De kwastjes geven de omslagdoek een speelse uitstraling.

Materialen:

* Scheepjes Softfun of Merino Soft

Overcast Skies Hanging

Een punchproject door Liz Barraclough

Breng de zon naar binnen met de Overcast Skies Hanging ontworpen door Liz Barraclough. Dit project combineert meerdere technieken en materialen, met een zonnig eindresultaat! Voor dit project worden Scheepjes Sunkissed, Cotton 8 en Catona Denim gecombineerd met DMC kaasdoek, borduurgaren  en vilt.

Materialen:

* Scheepjes Sunkissed, Cotton 8 en Catona Denim

Snowflake Fluff Cushion

Een breipatroon door Jo Allport

Een kussen zo zacht - en gelukkig niet zo koud - als een sneeuwbal! Het Snowflake Fluff Cushion ontworpen door Jo Allport haalt alles uit zachte en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van Scheepjes Sweetheart Soft. Het kussen wordt in twee delen gebreid en aan elkaar genaaid waarna er met stiksteken een sneeuwvlok op geborduurd wordt. De 14 pompons in 2 twee kleuren maken het helemaal af.

Gebruikt garen:

* Scheepjes Sweetheart Soft

  

Een lijst met benodigdheden en alle afbeeldingen van deze editie van Klein Maar Fijn zijn te downloaden via onze downloadpagina. Bekijk alstublieft voor gebruik de details over de auteursrechten.

Over Klein Maar Fijn

Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things in het Engels) publiceren we maandelijks een drietal patronen in verschillende handwerktechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle crafters. Want wie wordt er nou niet blij van een kleurrijk weekendproject voor tussendoor?

Wist u dat elk patroon in Klein Maar Fijn een handig boodschappenlijstje bevat? Ideaal om te kijken welke artikelen u kunt bestellen zodat uw klant in één keer alle benodigdheden bij u kan kopen. Het boodschappenlijstje bevat ook artikelnummers, zodat het bestellen extra gemakkelijk wordt.

Scheepjes Klein Maar Fijn nr. 20 - Het Weer
3 jaar geleden
Verkrijgbare merken