Scheepjes Terrazzo

Het door velen als ‘hét originele gerecyclede materiaal’ beschouwde Terrazzo vertaalt zich met zijn opmerkelijke textuur, kleur en ingebouwde duurzaamheid perfect in Scheepjes’ eerste garen gemaakt van volledig gerecyclede vezels.

Terrazzo, Italiaans voor ‘terras’, inspireerde tot de rustieke uitstraling van dit felted, tweed garen. De veelkleurige spikkels weerspiegelen de manier waarop de klassieke tegel zonlicht vangt en kleuren intenser worden. Terrazzo werd de laatste jaren steeds populairder in interieur en design naarmate de inspanningen om de weg vrij te maken voor een duurzame toekomst wereldwijd aan kracht winnen. De tijdloze esthetiek van Terrazzotegels is in een modern jasje gegoten met dit 100% gerecyclede en mulesingvrije garen.

Scheepjes Terrazzo is een Premium Blend felted, tweed garen gemaakt van 70% Mulesingvrije Wol en 30% Gerecyclede Viscosevezels. Het is lichtgewicht, maar toch warm dankzij de natuurlijke eigenschappen van wol, de zachtheid en makkelijk te onderhouden eigenschappen zijn een resultaat van de melange. Het garen bestaat uit meerdere basistinten die versterkt worden door contrasterende en complementerende kleurspikkels, zo ontstaat een garen van hoge kwaliteit met een subtiele stekendefinitie en indrukwekkende textuur.

Terrazzo is verkrijgbaar in 60 kleuren en is een geweldige duurzame keuze voor jacquard brei- en haakprojecten. Het garen is zowel geschikt voor gebreide als voor gehaakte kledingstukken, woonartikelen en accessoires zoals mutsen en sjaals. Combineer het eens met onze Alpaca Rhythm en Mohair Rhythm garens voor een verrassend textuurexperiment.

Verkoopondersteuning

We bieden u graag zoveel mogelijk ondersteuning om Scheepjes Terrazzo te presenteren aan uw klanten. Denk daarbij aan de gebruikelijke zaken zoals productfotografie en winkelposter, maar ook aan een winkelbrochure waarmee u het volledige assortiment toont aan uw klanten en met de barcodes eenvoudig nabestelt met behulp van de Instore Scanner. Ook is er een online haakpatroon beschikbaar van Scheepjes Blogger Dedri Uys en verschijnt er binnenkort een YARN - The After Party breipatroon

Om ons enthousiasme voor dit nieuwe Scheepjes garen over te brengen, hebben we onze collega Matt gevraagd een review te maken voor Scheepjes Terrazzo. 

Scheepjes Terrazzo
2 jaar geleden
Verkrijgbare merken