Seraflex - nu in 72 kleuren - gratis meubel en gratis toonbankdisplay

Amann Mettler Seraflex is het perfecte naaigaren voor alle rekbare stoffen. Vooral de rechte steek is extreem elastisch en is uitstekend geschikt voor Sportkleding, Outdoor en Lingerie. Geen wonder dat dit elastische naaigaren zo'n succes is. Daarom is de kleuren serie uitgebreid met wel 36 kleuren. Met keuze uit 72 kleuren is er voor elk project de juiste kleur te vinden.  

Dit is dé kans om uw assortiment Seraflex uit te breiden! Amann Mettler biedt u een goedgevuld Seraflex meubel met 3 klosjes per kleur, waarvoor de scherpe aanbieding van 2 + 1 gratis geldt! Bent u reeds in het bezit van de M0602 (36 kleuren), dan mag u deze kast behouden.

Laat ons weten dat u interesse heeft in deze kast. Ga daarvoor naar onze webshop, log in en klik op het envelopje bij dit artikel. Wij nemen vervolgens contact met u op, waarna Amann Mettler de kast naar u zal verzenden.


 

SERAFLEX toonbankdisplay DIS7840-KIT 
Art.nr. DIS7840-KIT

Dit nieuwe toonbankdisplay is een prima manier om de klosjes Seraflex bij de kassa nog even onder de aandacht van uw klanten te brengen. Het kartonnen display heeft een afmeting van 23 x 16 x 7cm en biedt plaats aan 20 garenklosjes.

Gratis bij een bestelling van 6 doosjes Amann Seraflex in willekeurige kleuren.

 

Seraflex - nu in 72 kleuren - gratis meubel en gratis toonbankdisplay
3 jaar geleden
Verkrijgbare merken