Winkelen zonder afspraak is weer mogelijk!

Na een lange periode van de intelligente lockdown, winkelen op afspraak en click&collect zijn we blij met dat beetje extra ruimte dat u als winkelier krijgt. Winkelen zonder afspraak en winkelen op de markt is weer mogelijk! Een klein feestje lijkt ons hiervoor op z'n plaats. Daarom bieden we u een aantal tools, zodat u iedereen kunt laten weten dat u weer zonder afspraak open bent.

U ontvangt een gratis winkelposter bij uw order, kunt digitale banners downloaden voor uw website en social media pagina's en we bieden u bovendien gedurende één week de vrijheid om te bestellen zonder minimale orderwaarde.

 

 

Social Media campagne

Daarnaast vieren we de verruiming van de winkelmogelijkheden op woensdag 28 april met u mee door een eigen campagne te plaatsen op onze social media kanalen. Deze korte commercial is vanaf woensdag 28 april beschikbaar via onze downloadpagina, zodat u deze kunt delen op uw eigen kanalen! Gebruik daarbij de hashtag #scheepjes, zodat we uw deelactie kunnen volgen.

We wensen u goede zaken!

 

 

Winkelposter en digitale download

Laat geen kans onbenut om uw klanten er aan te herinneren dat u weer beschikbaar bent! U ontvangt van ons eenmalig een 'We zijn open' winkelposter op A2 formaat, deze wordt toegevoegd aan uw order. Laat ook online zien dat u open bent! Download de banners en deel ze op Facebook of Instagram of plaats ze op uw website. Laat geen kans onbenut om uw klanten er aan te herinneren dat u weer beschikbaar bent.

 

Winkelen zonder afspraak is weer mogelijk!
3 jaar geleden
Verkrijgbare merken